top of page
Search

LYNN'S KLEURTIPS TIJDENS DE LOCKDOWN.

Mijn kleurentip tijdens deze lockdown is vooral: “Doe het niet!”. Afgezien van het feit dat het eindresultaat vaak niet eens in de buurt komt van wat was bedoeld, kost het herstellen van mislukte DIY-kleuringen veel meer tijd dan je denkt. In plaats daarvan is dit het perfecte moment om uw haar beter te verzorgen. Hoe? Was het iets minder vaak, maar gebruik in plaats daarvan een masker. Sebastian's is fantastisch! En laat de krultang of stijltang staan ​​en draag je lange haar in een vlecht. U zult versteld staan ​​wat dat doet met de kwaliteit van uw haar.Voor iedereen met chemisch beschadigd haar (denk aan gebleekt haar) zijn de OLAPLEX-producten een must. De OLAPLEX-producten bevatten alles wat je nodig hebt om je haar een flinke boost te geven en geloof me, je haar zal je dankbaar zijn.
Als je echt niet langer kunt wachten, is er altijd een veilige optie. De "insta-recharge" van Wella. Dit is poeder waarmee je gemakkelijk een grijze uitgroei kunt verbergen. Niet hetzelfde als een kleuring want je kunt hem gewoon uitwassen maar het is een goede tijdelijke oplossing.

Mocht dit ook voor jou niet de ideale oplossing zijn, dan is het altijd mogelijk om zelf je wortels te doen, dan maken we je kleur voor je klaar en bezorgen we deze bij je thuis. Voor blondines is dit helaas niet mogelijk omdat ze highlights hebben, wat wij dan aanbieden is een toner. Een toner is een semipermanente kleur die het geel in het haar elimineert. Alle producten zijn verkrijgbaar in onze webshop. Laten we hopen dat we binnenkort weer open kunnen en iedereen een mooie frisse kleur kunnen geven voor kerst. Blijf Veilig!

Recent Posts

See All

Closing days January

The Salon will be closed on the following days due to holiday. 4,5,6,7,11,12,18 of january. The phone will not be answered those days. If you want to book on appointment please book online on our webs

Σχόλια


bottom of page